pacelathon (dialog basa jawa)

Pacelathon yaiku dialog/ omong-omongan antarane wong siji karo wong liyane.
coba pacelathon spongebob ing dhuwur iki paragane sapa wae?
lan apa isine pacelathon?

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Semar